Vierde “Dinner in White-Achterhoek” op zondag 19 juli

Op de Wijnhoeve in Gaanderen is op zondag 19 juli alweer de vierde editie van Dinner in White-Achterhoek. "Een fantastisch evenement met een hoog netwerkgehalte, zegt organisator en initiator Aad van den Berg. Leden van ONZ Achterhoek krijgen voor het evenement 10 procent korting.

 – Locatie: De accommodatie van “De Wijnhoeve” aan de Slakweg 99 te Gaanderen.

– Datum: Zondag 19 juli 2015

– Aanvang: 16.00 uur en het duurt totdat de gezelligheid ophoudt. (uiterlijk 23.00 uur)

– Voor de wijn, fris, water, live-muziek en wat bijkomende kosten zal een kleine bijdrage worden gevraagd ad € 18,50 p.p. ONZ LEDEN KRIJGEN HIEROP 10% KORTING

– Aanmelden: kan door het sturen van een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , via Tel.nr. 06.1602.8624 of via de website www.dinnerinwhite-achterhoek.nl

Het idee:

Met ‘Dinner in White Achterhoek” organiseren we een jaarlijks gezellig en verrassend samenzijn voor mensen die van dus gezelligheid houden en op aparte wijze van het eten kunnen genieten.

Hoe het begon:

In Frankrijk is het “Diner en Blanc” in 1990 ontstaan. Enkele bevriende stellen besloten, geheel in stijlvol wit gekleed, de zomer te vieren volgens de traditie uit het geboorteland van een van hen, Tahiti. Het is een soort vriendenclub geworden welke zijn weerga niet kent.

Tijdens het bezoeken van de wijnproeverijen en workshops van “De Wijnhoeve” ontstonden er verschillende vrienden- en eetgroepjes. Geïnspireerd door het Franse ‘Diner en Blanc’, heb ik in 2012 het idee opgepakt “Dinner in White” in de Achterhoek te organiseren. Deze activiteit is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend, fantastisch Achterhoeks evenement. Bekijk filmpjes en foto’s op onze website www.dinnerinwhite-achterhoek.nl

Wat wordt er van u verwacht:

Het ‘Dinner in White” start eigenlijk gewoon bij u thuis. U bereidt zelf een maaltijd voor uzelf of uw eigen vriendengroepje Het hoeft geen culinaire bezigheid te worden, maar een maaltijd waar u zich prettig bij voelt om klaar te maken. (b.v. een pastaschotel, salade, kaasplateau met heerlijke olijven, stamppot, of toch een 2-3 gangen menu). Uiteraard vergezeld door mooie, lekkere wijnen, welke beschikbaar worden gesteld door “De Wijnhoeve”.

Waar aan te denken:

- Iedere deelnemer kleedt zich in het wit. Een fleurige bloem als corsage mag natuurlijk wel.

– U neemt uw maaltijd mee in een picknickmand, boodschappenkrat of koelbox. (een magnetron en gril-plaat is aanwezig)

– U zorgt zelf voor (bistro) stoeltjes*, een tafeltje*, een wit (tafel) laken, witte servetten, servies, bestek en wijnglazen, eventueel aangevuld met wat sfeerverhogende zaken. Heeft u geen tafeltje en stoelen, misschien te lenen bij uw buren of kennissen, wanneer deze natuurlijk niet meekomen.

* Wij kunnen dit evt. beschikbaar stellen (beperkte voorraad) of bij een plaatselijk verhuurbedrijf tegen kostprijs voor u huren. We beginnen om 16.00 uur natuurlijk eerst met heerlijk glas bubbels. Wij verwachten dat u op dit tijdstip aanwezig bent.

Onverhoopt: Wij gaan ervan uit dat wij, evenals voorafgaande jaren, weer prachtig weer zullen hebben. Mocht het onverhoopt regenachtig weer worden dan zullen wij hiervoor de nodige voorzieningen treffen.

Aanmelden:

Heeft u er al zin in gekregen, bent u ook geïnspireerd geraakt? Dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via de website www.dinnerinwhite-achterhoek.nl. Hier vindt u ook een filmpje en foto’s van “Dinner in White” in 2012, 2013 en 2014.

Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. (Deelname is geheel voor eigen risico. Dinner in White Achterhoek/ De Wijnhoeve kent geen enkele aansprakelijkheid)

Wacht niet, meld u nu aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. '; document.write( '' ); document.write( addy_text22441 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Met vriendelijke groeten, Lucia & Aad van den Berg
De Wijnhoeve
Slakweg 99
7011EW Gaanderen
T: +31 (0) 6.1602.8624
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.dewijnhoeve.nl
www.dinnerinwhite-achterhoek.nl

You are here Prikbord Vierde “Dinner in White-Achterhoek” op zondag 19 juli