Vervolg Mix & Match bij Pasman Reform in Doetinchem


De Mix & Match-bijeenkomst eind vorig jaar bij Nedap in Groenlo was zo succesvol dat de Kamer van Koophandel en Design Café Achterhoek een vervolgbijeenkomst organiseren. Dat gebeurt op  2 maart Pas Reform in Doetinchem. Voor leden van ONZ Achterhoek die actief zijn in de creatieve industrie of in de maakindustrie zijn enkele plaatsen beschikbaar.

De Kamer van Koophandel en Design Café Achterhoek willen graag een podium bieden om verbindingen te leggen tussen de creatieve industrie en ondernemingen uit andere sectoren.

Dat gebeurt met  Mix & Match bijeenkomsten, bij voorkeur bij een interessant gastbedrijf.

De bedoeling is op 2 maart tot meer concrete ‘matches’ te komen tussen de creatieve industrie en de maakindustrie. Dat gebeurt aan de hand van een aantal ingebrachte cases.

Naast het maken van ‘matches’ staat het thema Smart Industry die middag centraal. Het gastbedrijf Pas Reform heeft een geheel eigen visie op de ontwikkelingen rondom Smart Industry, die zij op 2 maart delen. Daarnaast krijgen deelnemers de mogelijkheid een kijkje te nemen in dit bedrijf tijdens de rondleiding.

Net als bij Nedap geldt hier een maximaal aantal deelnemers, snel aanmelden is gewenst. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Kijk hier voor de uitnodiging.

You are here Prikbord Vervolg Mix & Match bij Pasman Reform in Doetinchem