Met korting naar Ondernemersfestival LACH

ontmoetenLeden van ONZ Achterhoek kunnen met een flinke korting naar het eerste Achterhoekse Ondernemersfestival, dat plaats heeft op 10 oktober in stadion de Vijverberg in Doetinchem. Het thema voor deze bijzondere ondernemersdag is 'Het Nieuwe Ondernemen' en Platform LACH, dat tekent voor de organisatie, belooft voor die dag 100% Powerpointvrije kennissessies, vinden & verbinden, theater, film, muziek en veel meer...
ONZ-leden die gebruik willen maken van de kortingsactie voor het Ondernemersfestival melden dat met een e-mail met hun naam en bedrijfsnaam naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Zij krijgen een kortingsbon toegestuurd zodat ze met reductie van 10 euro (15 euro in plaats van 25 euro) krijgen op het toegangskaartje.

De kortingsbon moet bij binnenkomst op 10 oktober worden getoond. Elk lid krijgt maximaal 1 kortingsbon.
"Voor achterover zitten is die dag geen tijd," aldus Kitty Tenten namens de organisatie, "dat doen we bij de borrel wel; gewoon meedoen, buiten-de-lijnen-denken en D'RAN! Voor 15 euro ben je erbij! Pak die kans en ontmoet potentiële opdrachtgevers en collega's."

Meer informatie en inschrijving via http://ondernemersfestival.nl.

Zie ook Het Nieuwe Ondernemen, thema eerste Achterhoeks Ondernemers Festival

 

You are here Prikbord Met korting naar Ondernemersfestival LACH