Nieuws en informatie van en over ONZ en Zelfstandige Professionals

Uitleg over Inspiratie Diner Achterhoek

zaal210Namens ONZ en Inspiratie Ontbijt Achterhoek zijn respectievelijk Rene Spekschoor en Ronald Treijtel een nieuw initiatief gestart: Inspiratie Diner Achterhoek. Dit is een unieke netwerkbijeenkomst elke 2 weken van 17.45 tot 19.30 uur met een dinerbuffet, een 10 minuten workshop, 1 minuut presentaties/pitch van elke deelnemer, een bedrijfspresentatie van een lid en een sluitende positieve ronde langs alle deelnemers.

Lees meer...

Extra ledenvergadering over opheffen ONZ Achterhoek

onzlogo 150ONZ Achterhoek houdt op donderdag 17 mei een extra ledenvergadering met als enige agendapunt het opheffen van de vereniging. Mochten er niet voldoende leden aanwezig zijn om dit besluit te kunnen nemen dan zal er nog eenmaal een vergadering komen op 1 juni, waar dan het definitieve besluit wordt genomen.

Lees meer...

ONZ introduceert Inspiratie Diner Achterhoek

onzlogo 150De introductie van het Inspiratie Diner Achterhoek (IDA), dat ONZ Achterhoek samen met Ronald Treijtel gaat organiseren, staat op de agenda van de bijeenkomst van ONZ Achterhoek, die op donderdag 19 april, aanvang om 19.30 uur, wordt gehouden bij  de Groeskamp in Doetinchem.  Aansluitend is de workshop van Kitty Leemreize:  Past mijn baan echt bij mij. Optioneel kan vooraf aangeschoven worden bij een diner.

Lees meer...

Boeiende rondleiding bij Makro Duiven

makroONZ Achterhoek bracht donderdag 15 maart  met een groep van 18 personen een bezoek aan Makro Duiven. Na een presentatie door vestigingsmanager Harry Yntema over het moederbedrijf Metro, de andere vestigingen en de visie van de Makro kregen we een rondleiding langs de groente en fruitafdeling, de visafdeling, de vleesafdeling, de kaasafdeling, de koffiehoek, de wijnafdeling en de kerstpakkettenafdeling. Het idee was om per afdeling de specialist 10 minuten aan het woord te laten, maar door de vele vragen liep de rondleiding uit naar 22.15 uur ipv 21.30 uur.

Lees meer...

'ZP-ers laten duizenden euro´s belastingvoordeel schieten'

belastingdienst210-geldZzp'ers laten duizenden euro's aan belastingvoordeel liggen door niks te doen met hun pensioen. Dat blijkt uit onderzoek van Gfk in opdracht van Allianz en BrightPensioen.
Zo'n 63 procent van de zelfstandigen heeft geen idee van de mogelijkheden om fiscaalvriendelijk te sparen voor later en 91 procent van de zzp’ers schat het belastingvoordeel van het gebruik van de fiscale jaarruimte te laag in, blijkt uit het GfK-onderzoek.

Lees meer...

ZP Facts: '2018 positief jaar voor zelfstandig professional'

 zpfactslogo2018 wordt een positief jaar voor de zelfstandig professional (zp’er). Marktmonitor ZP Facts signaleert dat het aanbod van projecten en opdrachten voor zp’ers positief wordt beïnvloed door de economische voorspoed en het hoge producentenvertrouwen. Daarnaast wordt de Wet DBA, die de zp-markt in zijn greep hield, vervangen door nieuwe wetgeving.

Lees meer...

Pagina 1 van 51

You are here ONZ en ZP Actueel