Dé Haringparty Achterhoek bij De Heikamp Ruurlo

heikamp
Dé Haringparty Achterhoek 2017 van Ondernemers in Bedrijf is maandag 19 juni bij De Heikamp in Ruurlo. In samenwerking met een aantal ondernemers is een mooi programma samengesteld met lekker eten, drinken en uiteraard volop gelegenheid om te netwerken. Zo wordt er een zes gangen walking dinner verzorgd, inclusief Live cooking.
Er is onder meer een wijnbar, een speciaalbierenbar met Alain Schepers als biersommelier, een Biologische sappenbar, koffiepiaggio, natuurlijk Hollandse Nieuwe en live-muziek.

Kaarten zijn te bestellen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Gegroeid
De Haringparty is volgens de organisatie enorm gegroeid in de regio. "Zo zijn er verschillende enthousiaste ondernemers die graag een steentje bijdragen aan dit gezellige event. Dit is het vijfde jaar dat we het organiseren in de Achterhoek! We zijn te gast bij De Heikamp. Harry Jansen zal onze veilingmeester zijn. De Sligro zorgt voor heerlijke haring! Mackaay Communicatie uit Lochem is onze communicatiepartner & Wijnkooperij Klosters zal de heerlijke wijnen verzorgen. Mike van Doorn zal als DJ de muzikale omlijsting verzorgen, ’T Opvrolijk Theater zal deze dag kleur geven en Multicopy uit Lochem zorgt voor het drukwerk. Tot slot is Volvo Harrie Arendsen een speciale sponsor voor deze middag. Wij zijn blij met deze partners!"

Stichting Doelpunt
Dit jaar gaat de opbrengst van het vaatje haring naar Stichting Doelpunt. Kinderen met een beperking (motorisch en/of verstandelijk) worden bij reguliere voetbalverenigingen vaak moeilijk geaccepteerd, zelfs al is de beperking minimaal. Ook zijn er veel kinderen die voetbal geweldig vinden maar niet weten wat de mogelijkheden zijn of welke vereniging in hun buurt G-voetbal aanbiedt. Daarom zet Stichting Doelpunt zich in om voetbal voor kinderen met een beperking, ook wel bekend als G-voetbal, meer bekendheid en een groter draagvlak te geven.

Waar en wanneer:
Datum: Maandag 19 juni
Tijd: 16.00-20.00 uur
Locatie: De Heikamp,
Hengeloseweg 2,7261 LV Ruurlo

Kleding: Casual chique

You are here In de media Dé Haringparty Achterhoek bij De Heikamp Ruurlo