Nederlands-Duits netwerken in Burgers’ Zoo

internnetwerkburoSamenwerken als stokstaartjes, het leiderschap van zilverrug gorilla's, duurzame verlichting zoals bij gloeivissen: van de natuur kunnen we leren! Biologe Constanze Mager laat deelnemers aan de bijeenkomst van het Internationaal Netwerkbureau in Burgers Zoo in Arnhem kennismaken met bio-inspiratie. Ondernemers in de Regio Achterhoek kunnen zich opgeven voor deze bijeenkomst, die op 8 mei wordt gehouden.

Het ‘Internationaal Netwerkbureau’ is een Nederlands-Duitse samenwerkingsproject van de gemeenten Oude IJsselstreek en Bocholt en richt zicht op de concrete mogelijkheden voor bedrijven om grensoverschrijdend samen te werken. De bijeenkomst draait deze keer om het thema: ‘Wat bedrijven van de natuur kunnen leren’

Tijdstip en locatie: maandag 8 mei in het Safari Meeting Centre in Burgers’ Zoo in Arnhem, vanaf 16.45 uur.

Tijdens deze netwerkbijeenkomst ontdekt u wat bedrijven zoal van de natuur kunnen leren en in de praktijk kunnen brengen. Gedurende de bijeenkomst maakt u kennis met zowel Nederlandse als Duitse ondernemers, kunt u interessante presentaties bijwonen en aan discussies deelnemen.
Kijk hier voor het volledige programma, overige info en het aanmeldformulier.

You are here In de media Nederlands-Duits netwerken in Burgers’ Zoo