Netwerken tijdens Nederlands-Duits ondernemersontbijt

Beeld van de vorige bijeenkomst.Het Interreg VA-project ‘Internationaal Netwerkbureau - Internationales Netzwerkbüro’ nodigt ondernemers uit voor een Nederlands-Duits ondernemersontbijt op donderdag 6 april 2017 bij Kip GmbH in Bocholt. Interessante gesprekken voeren tijdens het ontbijt bij een bezoek aan een bedrijf, nieuwe contacten aanknopen en informatie uitwisselen: dat is het doel van ons IHK ondernemersontbijt.

De Gemeente Oude IJsselstreek en de Wirtschaftsförderung Bocholt zijn in 2016 gestart met het Interreg VA-project ‘Internationaal Netwerkbureau - Internationales Netzwerkbüro’. Na een succesvolle eerste bijeenkomst ‘Praktische samenwerking over grenzen heen’ volgt nu een Nederlands-Duits ondernemersontbijt.
Samen met de Wirtschaftsförderung Bocholt en het Internationaal Netwerkbureau biedt de gemeente Oude IJsselstreek onder het motto 'Goede zaken met de directe buren' een interessant programma aan.
Spreker is Dr. Johannes Reef van dnl contact. Hij vertelt met veel humor diverse anekdotes over de zakelijke cultuurverschillen tussen Nederland en Duitsland. Aansluitend kunnen contacten met Duitse bedrijven worden aangeknoopt en is er de mogelijkheid tot een bedrijfsbezichtiging. Gastheer Kip GmbH is een toonaangevende producent van tape voor professioneel gebruik.

Tijdstip en locatie:
Donderdag 6 April 2017nom 08:00 uur.

Kip GmbH
Schlavenhorst 9
46395 Bocholt

Aanmelden kan tot 4 april 2017 bij ihk-westfalen. Daar is ook het volledige programma te vinden.

You are here In de media Netwerken tijdens Nederlands-Duits ondernemersontbijt