BeslagHulp, een innovatieve hulplijn voor werknemers

BeslagHulp

Met trots presenteert Mark van Schie een voor Nederland unieke innovatieve dienst: BeslagHulp (www.beslaghulp.nl). Met BeslagHulp kunnen werkgevers een uitroepteken zetten achter goed werkgeverschap, duurzame inzetbaarheid en een maatschappelijk betrokken opstelling.

Werknemers met financiële problemen, die bijvoorbeeld te maken krijgen met een loonbeslag, ervaren stress, zijn mogelijk minder productief en vaker ziek.

Daarnaast de kans bestaat dat de werknemer iedere maand te weinig inkomen ontvangt als gevolg van een te laag vastgestelde beslagvrije voet (BVV). Gevolg hiervan is dat nieuwe problemen ontstaan. De drempel om met de werkgever te praten over financiële problemen is dermate hoog, dat werknemers dat niet durven. Zij schamen zich enorm.

Ook weten zij niet hoe ze kunnen checken of de BVV correct is vastgesteld. Om de werknemers te helpen, kunnen werkgevers zich vanaf nu aansluiten bij BeslagHulp. Daarmee bieden zij hun werknemers een persoonlijke, kosteloze en bovenal vertrouwelijke hulplijn, zodat de werknemers "krijgen waar zij recht op hebben".

Bekijk de website en neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek.

You are here In de media BeslagHulp, een innovatieve hulplijn voor werknemers