ZZP-event KvK en gemeenten

kvkDat ondernemen als zzp’er populair is blijkt wel uit hun nog altijd groeiende aantal. Landelijk steeg het aantal fulltime zzp’ers van 651.072 in 2011 naar 859.804 in 2016. Speciaal voor deze groep ondernemers organiseert de Kamer van Koophandel samen met gemeenten en partners viermaal het event ‘Succesvol ZZP’en’.

 Zzp’ers kunnen hier presentaties bijwonen, de informatiemarkt bezoeken en netwerken met collega-ondernemers. Het zzp-event vindt plaats in Maastricht, Goes, Groningen en Breda.

Programma

Tijdens het zzp-event geven verschillende sprekers een presentatie over een strategie om van klanten ambassadeurs te maken, over acquisitie en over samenwerken. Superbrainstormer Erik Peekel zorgt met veel humor voor een uitwisseling van onderlinge kennis en ervaring tijdens een megabrainstorm. Verder is er een informatiemarkt en volop gelegenheid om te netwerken met andere zzp’ers.

Aanmelden

Informatie over het programma op de vier locaties staat op www.kvk.nl/zzpevent. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website aanmelden. De toegang is gratis.

You are here In de media ZZP-event KvK en gemeenten