9 februari: lezing Leo Witvliet bij ONZ-Achterhoek

Foto: leowitvliet.comProf. dr. mr. Leo Witvliet, bestuurslid van het Kennis Instituut Zelfstandig Ondernemerschap (het KIZO) en verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit, houdt dinsdag 9 februari op uitnodiging van ONZ-Achterhoek een lezing over de kantelende wereld en veranderende samenwerkingsvormen in het ondernemen. ONZ-Achterhoek is de grootste netwerkvereniging voor zelfstandige ondernemers in de Achterhoek.

In zijn presentatie gaat Witvliet in op verdwijnende managementlagen en zelfsturende projectteams, die de toekomst hebben. Idealiter zijn deze teams strategisch samengesteld uit een mix van werknemers en zelfstandigen. Het KIZO doet maandelijks onderzoek onder zelfstandigen naar belangrijke vragen over onder meer marktbenadering, werkzekerheid en samenwerking met andere ondernemers.

Ook voor belangstellenden
Na de presentatie is er gelegenheid tot vragen stellen en discussie. De lezing wordt gehouden in ’t Kevelder in Zieuwent en is toegankelijk voor leden van ONZ en belangstellende ondernemers.
Wie interesse heeft om de lezing bij te wonen, kan zich tot uiterlijk dinsdag 2 februari opgeven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Dinsdag 9 februari 2015
Buurthuis 't Kevelder, Zieuwentseweg 46B Zieuwent
Aanvang: 19.30 uur
 

Zoek je een carpoolmaatje?
Is vervoer voor jou een probleem? Laat dat dan aan ons weten. Wij kunnen kijken of er iemand uit jouw omgeving naar de bijeenkomst gaat.

We zien je graag op 9 februari!

You are here In de media 9 februari: lezing Leo Witvliet bij ONZ-Achterhoek