Inspirerende en culinaire avond bij de Timp


Luuk Domhof, eigenaar van de Timp Evenementenservice is een echte doener. En hij houdt wel van een uitdaging. Als iedereen hem zegt dat het niet mogelijk is zijn frituurvet om te zetten in biodiesel, dan gaat hij toch door en vindt hij iemand die het hem wel kan leveren. Ook heeft hij heel eigen ideeën over hoe je een bedrijf op een verantwoorde, milieubewuste en vooral stimulerende manier kan runnen.

 

Nieuwe concepten en duurzame oplossingen
Donderdagavond 7 september trokken ONZ-leden naar Zieuwent om een kijkje te nemen bij dit bijzondere Achterhoekse bedrijf. Genietend van een continue aanvoer van de heerlijkste snacks luisterde iedereen geboeid naar het verhaal van Luuk.
Luuk vertelde hoe hij het evenementenservicebedrijf overnam, terwijl hij eigenlijk nauwelijks kennis had van ondernemen. Hoe het bedrijf moeilijke tijden doorkwam door concepten als “het snackbuffet” te bedenken. Maar ook hoe het hem lukte om zijn eigen frituurvet te gebruiken als brandstof voor zijn wagenpark.
De Timp is niet bang om te experimenteren met duurzame oplossingen. Zo toverden ze een zeecontainer om tot een “Groentainer”: een snackwagen die helemaal zelf in zijn eigen energie voorziet. En streven ze ernaar om op korte termijn helemaal zelfvoorzienend te zijn op het gebied van elektriciteit.

Mooie dingen
Na het relaas van Luuk en de rondleiding door de indrukwekkende hallen met snackwagens krijg je bewondering voor het lef van deze jonge ondernemer. Want als je je niet teveel laat leiden door de “beren op de weg”, maar vrij blijft denken en trouw blijft aan je eigen filosofie, kun je hele mooie dingen bereiken!

We bedanken Luuk en zijn collega’s voor een mooie, inspirerende en culinaire avond!

(Klik op de foto voor het album: foto's zijn gemaakt door Bas Weetink | basweetinkfotografie.nl)

De Timp Zieuwent
You are here In de media Inspirerende en culinaire avond bij de Timp