Erfgoedfestival zet Gelderse maakindustrie in de schijnwerpers

In de zomer van 2015 staat tijdens het erfgoedfestival  het heden en verleden van de Gelderse maakindustrie in de schijnwerpers. Het festival biedt een podium om producten, projecten en verhalen te presenteren aan een groot publiek. Bedrijven en organisaties uit Gelderland kunnen aan het festival deelnemen door activiteiten te organiseren. Dat kan individueel of samen met een partij uit de regio. 

Voor bedrijven, culturele organisaties, overheid en onderwijsinstellingen uit Gelderland is er op donderdag 6 november een inspiratiedag. Deze dag staat in het teken van het erfgoedfestival Gemaakt in Gelderland. Deze bijeenkomst is bedoeld om ideeën op te doen en uit te wisselen over deelname aan het festival. Het programma duurt van 15.30 – 18.00 uur, aansluitend is er een netwerkborrel.

De inspiratiedag op 6 november is een ideale gelegenheid om te netwerken met organisaties uit heel Gelderland.

Historische locatie

De inspiratiedag vindt plaats op een historische locatie: het voormalige KEMA Keur testlab, huidige naam het Powerlab - Energy Business Park Arnhems Buiten, gebouw H40. Het Powerlab is een platform waar onderwijs en bedrijfsleven samenwerken op het gebied van duurzame energievoorzieningen.

Interesse?

Ondernemers en organisaties uit Gelderland kunnen zich tot 21 oktober aanmelden. Meer informatie via de festivalorganisatie T. 026 3521 686, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , www.gemaaktingelderland.nl.

You are here In de media Erfgoedfestival zet Gelderse maakindustrie in de schijnwerpers