ROZ houdt Startersplein in Winterswijk

Voor ondernemers die net zijn begonnen of nog bezig zijn om eeen eigen bedrijf op te zetten houdt ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) op donderdag 6 november een Startersplein in Winterswijk. Bedrijven en organisaties die van pas kunnen komen bij de start van een onderneming zijn aanwezig. Op het programma staat ook een aantal korte kennissessie.

Kennissessies gaan onder meer over social media, beginnen vanuit een uitkering, de idelae marketingboodschap (elevator pitch), fiscale en juridische tips voor starters.


Informatie wordt gegeven over onder meer webshops, websites en LinkendIn en organisaties zials ROZ, de belastingdienst de Rabobank, UWV, Ondernemerscentrum Winterswijk en ONZ Achterhoek.

Het ROZ is de adviesorganisatie in Twente en de Achterhoek voor de bevordering van ondernemerschap. Ze bieden advies, begeleiding, coaching en trainingen aan ondernemers en starters. Ook beschikt ROZ over verschillende financiële arrangementen voor ondernemers en gespecialiseerde schuldhulpverlening.

Locatie van het Startersplein: Adviespunt voor Ondernemen, Loopbaanplein Oost Achterhoek, Burgemeester Bosmastraat 7 in Winterswijk.

Meer informatie: http://www.rozgroep.nl/starterspleinachterhoek/

You are here In de media ROZ houdt Startersplein in Winterswijk