HAN Pitstop Academy voor zakelijke professionals

Ialtnspirerende seminars over actuele onderwerpen, verzorgd door vooraanstaande sprekers. Bedoeld voor ondernemers, managers en professionals die weinig tijd hebben, maar wel voorop willen lopen. Dat zijn de Pitstop seminars van de HAN Pitstop Academy. Op 9 oktober trapt dr. Régis Lemmens af met de allereerste: Sales 2020 – From Selling to Co-creating.

De HAN Pitstop Academy is een nieuw initiatief van de Faculteit Economie en Management van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Raoul van Etten, Instituutsdirecteur Werken en Leren van deze faculteit, legt uit: “Via seminars willen we zakelijke professionals in zeer korte tijd goed op de hoogte brengen van de actuele ontwikkelingen binnen en buiten hun vakgebied. Snel en kosteloos kennis bijtanken dus, met na afloop een informele borrel met alle ruimte om te netwerken. Zo slaan de bezoekers twee vliegen in één klap!”

Meer informatie over de Pitstop Academy en de diverse seminars is te vinden op www.han.nl/pitstop. Hier kunt u zich meteen inschrijven.

PITSTOP SEMINAR 1 is op donderdag 9 oktober van 16.00 - 18.00 uur in Rozet, Kortestraat 16, Arnhem.

You are here In de media HAN Pitstop Academy voor zakelijke professionals