Eerste O2W Bedrijvenbeurs in Winterswijk

 De organisatie van de O2W Bedrijvenbeurs is in handen van Ineke van Empel (Theater De Storm), Henk van Duinen (Euroclub Excelsior), Stefan Heinen, Frank Peeters (De Vierkante Stoel), Imke te Selle (100% Winterswijk), André Onnink (Netwerkgroep De Compagnie) en Danny Bussman (OWIN). Foto: Han Kolkman klein.jpgWINTERSWIJK – Ondernemers met elkaar verbinden en het ondernemersklimaat bevorderen: twee van de doelstellingen van de Stichting Ondernemers Overleg Winterswijk, afgekort O2W. Dit krijgt onder meer gestalte in de O2W Bedrijvenbeurs op 27 en 28 september in Theater De Storm, waarop Winterswijkse ondernemers zich presenteren.

"We zijn blij te kunnen melden dat de beurs doorgaat!", vertelt Danny Bussman, voorzitter van O2W. "Inmiddels hebben zich meer dan 50 bedrijven aangemeld voor een stand. En dat aantal loopt nog steeds op!

We streven naar een mix van bedrijven, waarin duidelijk de variatie in het Winterswijkse ondernemersaanbod naar voren komt. Deze bedrijven vertonen hun producten en diensten op originele wijze op de O2W Bedrijvenbeurs."

Het beursprogramma combineert uiteenlopende onderdelen, zoals bedrijfsbezoek op de industrieterreinen, sport-, knutsel- en culturele activiteiten voor kinderen en heeft als letterlijk hoogtepunt de SkyWatch: een kraan met platform, die een schitterend uitzicht geeft over heel Winterswijk. Henk van Duinen, betrokken bij het beursprogramma, licht verder toe: "Naast een aantal boeiende gastsprekers schenken we ook aandacht aan werkgelegenheid. Welke verrassende vacatures staan er eigenlijk open in Winterswijk? Ook is er een pitchhoek voor beursdeelnemers om zich te presenteren. Beursdeelnemers kunnen hun ervaringen na afloop van de eerste beursdag rustig uitwisselen tijdens het BeursBusinessBuffet. De gesprekken gaan ongetwijfeld over wat ze allemaal hebben laten zien aan de inwoners. En geloof me: dat is veel meer dan gedacht!"

O2W is het platform waarin diverse groepen ondernemers in Winterswijk vertegenwoordigd zijn. Winterswijk Marketing nam het initiatief voor O2W. De stichting heeft als doel het ondernemersklimaat in Winterswijk te bevorderen. O2W streeft ernaar de spreekbuis van ondernemend Winterswijk richting gemeente en relevante partijen te zijn. Hoofddoelstelling is dat ondernemers in Winterswijk met elkaar verbonden worden om van elkaar te kunnen leren.

Meer informatie en het programma vindt u op www.o2winterswijk.nl

You are here In de media Eerste O2W Bedrijvenbeurs in Winterswijk