Pr8werk zoek Social Media professional

Pr8werk, een team van ZP-ers, bestaande uit Eric Putman, Lilian Boonstra, Henk Dijk, Carmen Uceda, Danny Rysavy en Mirjam Dijkman, ondersteunt BELANGENLOOS de missie van Pr8werk. Die missie  is: meer werk voor ZZP'ers in de Achterhoek. Wij organiseren jaarlijks twee vraaggestuurde bijeenkomsten waarin opdrachtgevers (Ondernemers, Overheid en Organisaties) en ZZP'ers elkaar ontmoeten en bewust worden wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

Pr8werk is een deelproject van Agenda Achterhoek2020. Social Media professional waarmee we ons team graag versterken beschikt in ruim voldoende mate over skills op het gebied van social media.

Je beschikt over ruim voldoende eigen inbreng om zelf berichten op te stellen of relevant nieuws te spotten en te plaatsen.

Je bent ZZP-er, direct inzetbaar en woont en werkt in de Achterhoek, Je vind het leuk om in een team van professionals te werken en je hebt gemiddeld 1 a 2 uur per week beschikbaar (rond de bijeenkomsten kan dat meer zijn). Je vindt het leuk om, naast je bestaande netwerk, nieuwe contacten op te doen. Je bezit wat basisvaardigheden op vormgevingsniveau (geen must) en kunt ook de "gewone media" (kranten/bladen) bedienen met bijvoorbeeld persberichten. Interesse? Mail dan direct naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ovv vacature social media"

You are here In de media Pr8werk zoek Social Media professional