Nieuwe beurs voor Achterhoekse ondernemers

Samen met 3 andere ondernemers uit de Achterhoek is ONZ-lid Mark van Schie een coöperatie gestart met onder meer als doel: het organiseren van zakelijke evenementen in de regio. ,,Wij hebben gemerkt dat daar grote vraag naar is, te meer er in de Achterhoek weinig tot geen zakelijke evenementen worden georganiseerd. Dat is wat ons betreft een ongewenst gemis,'' aldus Mark.

De coöperatie bestaat uit : 1. Bastiaan Hopster - ikkijkevenrond.nl, 2. Robin Krooshof - Robin Krooshof Services, 3. Christiaan van Krimpen - Van Krimpen Consult en 4. Mark van Schie (ondergetekende) - INcompanyCASSO, de nieuwe manier van incasseren. Op de website van de beurs staan alle links naar de diverse websites.

De coöperatie draagt de naam: Ondernemend voor Elkaar U.A.. ,,Ons streven is om ieder jaar één of meer zakelijke evenementen te organiseren en dit jaar is dat een zakelijke beurs, genaamd Beurs4B. Deze beurs vindt plaats op donderdag 5 september a.s. bij het Hof van Eckberge in Eibergen. Er is ruimte voor zo'n 40 standhouders en bij mooi weer nog iets meer.''

De website is online en bevat aanvullende informatie, naast het inschrijfformulier waarmee ondernemers zich kunnen aanmelden als standhouder. Ook de flyer is op de website te downloaden. Het is het streven van de organisatie is om de beurs voor standhouders betaalbaar te maken, ook voor ZP'ers. Er is daarom voor all-in beurspakketten gekozen, waarbij wordt voorzien in:
- ruimte op de beursvloer,
- een statafel en stroom (indien gewenst),
- 4 kaarten voor de exclusieve preview van 10:30 tot 13:00 (voor 
de standhouder zelf en om enkele zakenrelaties uit te nodigen),
- een uitgebreid lunchbuffet voor standhouder en genodigden en 
- promotionele ondersteuning.

,,Mocht u zich niet als standhouder aanmelden, dan hopen wij u op 5 september 2013 als bezoeker te mogen verwelkomen; toegang is gratis. Daarbij doen we aan een ieder het verzoek om dit evenement onder de aandacht te brengen binnen zijn of haar eigen netwerk, om zoveel mogelijk ondernemers/bedrijven enthousiast te maken voor dit nieuwe zakelijke initiatief!'', roept Mark op. ,,De organisatie hoopt jullie als standhouder of bezoeker te zien tijdens Beurs4B op 5 september 2013! Het belooft een geweldige dag te worden!''

You are here In de media Nieuwe beurs voor Achterhoekse ondernemers