Inspirerende bijeenkomst social media voor ONZ-leden

Wouter KleinsmanHoe zet je social media strategisch in voor je bedrijf? Wouter Kleinsman van het gelijknamige bedrijf gaf hierover op donderdag 14 maart een boeiende presentatie aan leden en potentiële leden van ONZ Achterhoek bij Grand Café De Groeskamp in Doetinchem. Zijn boodschap? Alleen met een contentplan kun je effectief gebruik maken van social media. 
Heel veel bedrijven weten niet hoe ze social media in kunnen zetten om hun bedrijf succesvoller te maken. Social media bieden voor bedrijven echter veel kansen. Je kunt op een goedkope en snelle manier je doelgroep bereiken en resultaten meten. Wouter Kleinsman nam de aanwezigen tijdens de avond mee in de stappen die je kunt doorlopen om succesvol te worden met een strategische inzet van social media.

Contentplan
Tijdens zijn presentatie benadrukte Wouter dat een content- en marketingkalender de belangrijkste items zijn voor je social media uitwerking. Dit dwingt je om consistent te bouwen aan een relatie met je doelgroep. Naast het stappenplan gaf Wouter concrete tips voor promotie, het analyseren van de resultaten en enkele do’s en do’nts die het gebruik van social media tot een succes maken.
Deelname Masterclass
Wouter Kleinsman heeft een online marketing bureau in Hengelo (Ov.). Hij geeft presentaties en trainingen over social media en helpt bedrijven met het opzetten van hun social mediaplan. Voor leden van ONZ Achterhoek heeft hij een aantrekkelijke aanbieding. Gedurende 3,5 uur geeft hij een masterclass waarin je je gehele social media strategie realiseert voor je eigen bedrijf. Na de Masterclass kun je aan de gang met het uitwerken en inzetten van jouw social media strategie. Je kunt deze Masterclass volgen voor de speciale actieprijs van € 175,-. Kijk op www.wouterkleinsman.nl voor meer informatie en geef je op. Bij minimaal 5 deelnemers van ONZ Achterhoek gaat de Masterclass door.

You are here In de media Inspirerende bijeenkomst social media voor ONZ-leden