ONZ bijgepraat over kansen en valkuilen Flex-BV

Lennard Kamps. Foto: José Derksen/InterveniaHALLE - De voor- en nadelen van de BV als bedrijfsvorm voor ZP-ers, kansen en valkuilen en ook nog een aantal lucratieve eindejaarstips; dat was de mooie oogst van de netwerkbijeenkomst, die ONZ Achterhoek dinsdag 11 december in zaal Nijhof in Halle hield. Notaris Lennard Kamps (Van Weeghel, Doppenberg, Kamps Notarissen Doetinchem) en Nic Riggelink (Stolwijk Kelderman accountants en fiscalisten Doetinchem/Zevenaar) hielden boeiende inleidingen, waarna uitgebreid gebruik werd gemaakt van de mogelijkheid tot netwerken.

Voor de ONZ-ers die niet in de gelegenheid waren de bijeenkomst te bezoeken zijn de sheets van de inleidingen hieronder te downloaden. Zowel Kamps als Riggelink gingen uitgebreid in op de veranderde wetgeving rond de BV die per 1 oktober is ingegaan. Hoewel de oprichting van een BV gemakkelijk is geworden (onder meer omdat geen startkapitaal van € 18.000 wordt verlangd) is het niet in alle gevallen voordeliger om voor die bedrijfsvorm te kiezen.

Beiden gaven daar een goede uitleg over. Als slot gaven Kamps en Riggelink enkele tips en aanraders. Riggelink wees onder meer op mogelijkheden die de meewerkbeloning voor de partner bieden. Ook het zakelijk aanschaffen en uitbaten van zonnepanelen is een optie die mogelijkheden biedt.

Download hier de PowerPoint of hier het ZIP-bestand van de inleiding van Lennard Kamps

Download hier de PowerPoint of hier het ZIP-bestand van de inleiding van Nic Riggelink

You are here In de media ONZ bijgepraat over kansen en valkuilen Flex-BV