Over Lennard Kamps

Mr. Lennard Kamps is sinds 2003 notaris bij Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen.

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is een van de grotere zelfstandige notariskantoren in Oost Nederland en is gevestigd in Doetinchem. Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen heeft tevens een apart label voor basale notariële dienstverlening onder de naam basisnotarissen.nl. Basisnotarissen.nl is eveneens gevestigd in Doetinchem.
In totaal zijn wij met ongeveer 35 medewerkers binnen de organisatie werkzaam. Het kantoor telt negen juristen, waarvan vier notarissen.

Om optimaal te kunnen specialiseren wordt gewerkt in secties (familierecht, onroerendgoedrecht en ondernemingsrecht). Elke sectie kent sectieleiders (respectievelijk mr. C. (Cees) Doppenberg, mr. J.J.A.M. (Jos) Niesink, mr. J.F.M. (Jeroen) Schoot en mr. L. (Lennard) Kamps). Basisnotarissen.nl wordt geleid door mr. E.R. (Eline) Koers en mr. J.C.P. (Judith) Gielen.
Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is een maatschap naar burgerlijk recht waarin alle notarissen via personal holdings participeren. De maatschap is ingeschreven in het handelsregister (kvk) onder nummer 09185238.
Het kantoor wordt geleid door het dagelijks bestuur mr. L. (Lennard) Kamps en mr. J.F.M. (Jeroen) Schoot.

You are here In de media Over Lennard Kamps