Over Nic Riggelink

Mr. Nic Riggelink is in 1968 geboren in Winterswijk, getrouwd en vader van twee dochters. Nic heeft in 1991 zijn opleiding aan de HEAO in Arnhem afgerond en is drie jaar later afgestudeerd als fiscaal jurist aan de Universiteit van Tilburg. Nic Riggelink is ruim twaalf jaar als fiscaal adviseur werkzaam bij Stolwijk Kelderman en adviseert zijn klanten op breed fiscaal gebied.

Stolwijk Kelderman accountants en fiscalisten levert nationaal en internationaal opererende bedrijven en instellingen maatwerk op het gebied van accountancy, belastingadvies en HR Services. De kleine, flexibele teams leren uw organisatie snel en gericht kennen en vormen uw permanente, deskundige aanspreekpunt. De specialisten van Stolwijk Kelderman denken actief mee en schromen dan ook niet om verbeterpunten voor uw bedrijfsvoering te presenteren.

Onderdeel van de Stolwijk Kelderman Groep is EBD Administratie Plus. EBD Administratie Plus is een modern administratiekantoor dat zich onderscheidt door online samenwerking met de ondernemer en digitale communicatie. EBD Administratie Plus richt zich op de kleine, zelfstandige ondernemers die op zoek zijn naar een dienstenpakket op maat tegen een vooraf vastgesteld, vast tarief. Door de samenwerking met Stolwijk Kelderman kan meteen specifieke kennis (onder meer op het gebied van fiscaliteit, HRS of de optimalisatie van bedrijfsprocessen) worden ingevlogen. En dat allemaal onder één dak. Snel, efficiënt en voordelig!

You are here In de media Over Nic Riggelink