ONZ-leden uitgenodigd voor "ondernemende middag" VVD Oost Gelre

In samenwerking met alle VVD afdelingen van de Achterhoek houdt de VVD afdeling Oost Gelre maandag 3 september een open prikkelende avond vol inspiratie, politiek en magie. Voorafgaand aan deze avond is er voor alle leden van alle industriële kringen van de Achterhoek en de ONZ (Ondernemend Netwerk Zelfstandigen Achterhoek), een ondernemende middag waarbij enkele bedrijven in Oost Gelre worden bezocht.

De bedrijven geven een presentatie en / of rondleiding. De VVD Oost Gelre biedt ONZ-leden kans om deel te nemen aan het programma.

De te bezoeken bedrijven zijn:
1. Machinefabriek Pillen
2. Hulshof Herwalt
3. ESVE / Eeftink Rensing
4. Marku Bouw / Tenten Solar.
De gehele dag zijn aanwezig: Johan Houwers, (Tweede Kamer), Conny Bieze en Jan Markink (Gedeputeerden Provincie Gelderland) en Chris van den Bos (Statenlid) en natuurlijk onze eigen fractieleden.
Showelement met Hans Kazàn en politiek vuurwerk met Henk Kamp, Han ten Broeke en Johan Houwers
De campagneavond staat in het teken van de landelijke verkiezingen ruim een week later. Deze bijeenkomst is een combinatie van een open politieke avond met actuele sociaaleconomische onderwerpen en entertainment. Mede daardoor is het boeiend voor een brede doelgroep en niet alleen politiek geïnteresseerden. Hans Kazàn vertelt zijn liberale verhaal dat iedereen zal inspireren, afgewisseld met verbijsterende magische effecten!
Ook is aanwezig Minister Sociale Zaken Henk Kamp en uit de Tweede Kamer Han ten Broeke en Johan Houwers. De presentatie van de campagneavond is in handen van Toin de Ruiter.
Programma:
15.00 uur :Ontvangst gasten Hotel Zalencentrum Reijrink te Lievelde
15.30 – 17.15 uur :Bedrijfsbezoek
17.15 – 18.15 uur :Netwerken en borrelen
18.15 – 19.15 uur :Warm en koud buffet
19.30 uur :Inloop open politieke avond
20.00 – 22.30 uur :Open politieke avond

"We willen u graag in de gelegenheid stellen om deel te nemen aan deze bijzondere middag en magische avond. Het warm en koud buffet bedraagt € 19,50. De consumpties en het buffet zijn voor eigen rekening. Het buffet dient voorafgaand aan het buffet betaald te worden aan de zaaleigenaar de heer Reijrink.
Heeft u interesse in deze, voor de Achterhoek, bijzondere inspirerende en magische combinatie van
bedrijfsbezoeken, politiek en entertainment? Dan vragen we u om het bijgesloten antwoordformulier in te vullen en per fax te versturen naar 0544 – 352278 of de benodigde informatie te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Graag zien wij uw aanmelding vóór 23 augustus tegemoet."

You are here In de media ONZ-leden uitgenodigd voor "ondernemende middag" VVD Oost Gelre