ONZ On Tour in Oost Gelre met Ronnie Degen (Zwarte Cross)


Ondernemer Ronnie Degen is 10 mei te gast op de netwerkbijeenkomst van ONZ in Lievelde (Oost Gelre) om te vertellen over zijn bedrijf Feestfabriek Alles Komt Goed, bij de meesten bekend als de organisator van de Zwarte Cross. Die is dit jaar op 20, 21 en 22 juli weer op de Schans in Lichtenvoorde. Maar de Feestfabriek doet veel meer. Welk geheim zit er achter het succes van de evenementenorganisator?

Tijdens de ONZ On-Tour-bijeenkomst in Oost Gelre komt Ronnie Degen een tipje van de sluier oplichten. 
De Zwarte Cross is een evenement waar de ondernemer gebruik maakt van flexibele arbeidskrachten. De groei in de inzet van flexibele arbeidskrachten is volop in het nieuws. Marleen van Boheemen van de Kamer van Koophandel komt daarover vertellen. Ze gaat ook in op actuele ontwikkelingen op de regionale arbeidsmarkt.
Toin de Ruiter van de Industriële Kring Groenlo-Lichtenvoorde (IKGL) geeft een beeld van de wijze waarop werkgevers en bedrijven omgaan met de veranderende arbeidsmarkt.
Het belang van Z(Z)P'ers in een gemeente als Oost Gelre en hoe de gemeente daar mee omgaat is het thema dat wethouder Paul Wentink aansnijdt.
Na een ludieke afsluiting is er gelegenheid tot napraten en netwerken.

Ondernemers, Z(Z)P'ers en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor deze netwerkavond van het Ondernemend Platform Zelfstandigen (ONZ Achterhoek). De ONZ on Tour-bijeenkomst in Oost Gelre begint op 10 mei om 19.30 uur.

Erve Kots is te vinden aan de  Eimersweg 4 7137 HG in Lievelde. 

Belangstellenden worden (in verband met de ruimte) verzocht zich vooraf aan te melden bij het secretariaat van ONZ: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

You are here In de media ONZ On Tour in Oost Gelre met Ronnie Degen (Zwarte Cross)