Mark van Schie
Mark van Schie
21529
OFFLINE
08-09-2012
3 maanden geleden
15 maanden geleden

Algemeen

INcompanyCASSO & BeslagHulp
Mark van Schie
06-83712070
...
www.incompanycasso.nl
Pasfoto

Omschrijving

Financiele diensten
De nieuwe manier van incasseren [1] & BeslagHulp [2]

[1] De aanpak van INcompanyCASSO op het gebied van het incasseren van vorderingen en verlenen van juridische diensten is verfrissend en doeltreffend! Met meer dan 15 jaar ervaring (waarvan 6 als kandidaat-gerechtsdeurwaarder) weet ik waar ik het over heb en kunt u openstaande vorderingen met een gerust hart aan mij uit handen geven.
Ik hanteer een eigen tarifering die eerlijk is én voordelen voor de klant oplevert. U hoeft bij mij geen abonnement af te sluiten en betaalt geen incassoprovisie (normaliter 15%). Uitsluitend de in het dossier geïnvesteerde tijd wordt berekend. Mijn lidmaatschap bij de Nederlandse Vereniging van Rechtskundig Adviseurs (NVRA) onderstreept dat u te maken hebt met een juridisch professional.
Als service voor mijn klanten is een incassostempel ontwikkeld (zie mijn website), die gebruikt kan worden als 'eye-catcher' op de laatste aanmaning aan uw debiteur. Deze stempel is te bestellen voor € 35,00 exclusief btw.
Bekijk mijn website voor meer informatie omtrent incasso, tips voor een effectief debiteurenbeheer en/of gratis downloads! Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.
[2] Een werkgever, uitzendbureau of payrollbedrijf kan te maken krijgen met een derdenbeslag (ook wel loonbeslag) ten laste van een medewerker. Vanaf het moment dat er loonbeslag wordt gelegd, zult u niet langer het volledige salaris mogen overmaken aan de medewerker. De gevolgen zijn voor hem of haar direct voelbaar.
De mogelijkheid bestaat dat de medewerker als gevolg van financiële problemen of een beslaglegging op het loon gedemotiveerd raakt, minder productief wordt, psychische klachten krijgt of zich (vaker) ziek meldt. De schaamte om over het probleem te praten is doorgaans groot. Met BeslagHulp kunt u de medewerker helpen. BeslagHulp is een voor de medewerker kosteloze en vertrouwelijke hulplijn, onder meer om de correcte beslagvrije voet te berekenen.
incasso, juridisch advies en mediation

Twitter

INcompanyCASSO
You are here Bekijk je profiel Mark van Schie